Франшиза
зона

AVIA – це бренд, заснований у 1927 році у Швейцарії, на даний момент представлений понад 3200 АЗС у 15 країнах Європи. AVIA популярна в таких країнах, як Німеччина, Франція, Швейцарія, Нідерланди та Іспанія. У Європі під брендом AVIA пропонуються також масла та мастила, природний газ та ЗНГ, а також мазут та електроенергія..

3200 АЗС
15 КРАЇН ЄС

AVIA – це бренд, заснований у 1927 році у Швейцарії, на даний момент представлений понад 3200 АЗС у 15 країнах Європи. AVIA популярна в таких країнах, як Німеччина, Франція, Швейцарія, Нідерланди та Іспанія. У Європі під брендом AVIA пропонуються також масла та мастила, природний газ та ЗНГ, а також мазут та електроенергія.

3200 АЗС
15 КРАЇН ЄС

НАШІ АЗС

ЯК МИ РОЗВИВАЄМО МЕРЕЖУAVIA В УКРАЇНІ

Оператором мережі автозаправних станцій AVIA в Україні є UNIMOT S.A., найбільший незалежний імпортер палива в Польщі. З грудня 2016 року компанія належить до асоціації AVIA International, завдяки чому вона отримала право будувати та розвивати бренд AVIA в Польщі та Україні.

КОНКУРЕНТНА ПРОПОЗИЦІЯ ФРАНШИЗИ AVIA

ПРОЗОРИЙ ДОГОВІР

НЕЗАЛЕЖНІСТЬ ПАРТНЕРА

СУТТЄВА ПІДТРИМКА

Приєднуйтесь до мережі AVIA! Ми надаємо нашим партнерам перевірену бізнес -модель та знання та досвід, необхідні для ведення бізнесу, а також постійні поради та підтримку найкращих спеціалістів. Простий та чітко структурований договір надає партнеру велику економічну незалежність, свободу дій та безпеку – ми не вимагаємо ексклюзивності для придбання палива в мінливих ринкових умовах. На кожному етапі розвитку партнер отримує від нас ноу-хау, розроблене роками, та перевірену практикою бізнес-модель, яка включає, серед іншого, сучасний підхід до дизайну магазину та фаст-фуду, власний бренд та концепцію кави, вибір асортименту в магазині, навчання у сфері мерчандайзингу та співпраця з постачальниками, що спеціалізуються на обслуговуванні АЗС, на привабливих умовах. Виразність, якість та турбота про найдрібніші деталі – безсумнівні переваги бренду. Строго розроблені керівні принципи полегшують процес виходу на ринок та дозволяють узгоджувати існуючі та новозбудовані АЗС. При цьому кожна станція обробляється індивідуально з урахуванням місцевих умов та потреб партнерів.

ПЕРЕВАГИ ПРИЄДНАННЯ ДО МЕРЕЖІAVIA

ЧЛЕНСТВО
В МІЖНАРОДНІЙ
АСОЦІАЦІЇ
ПІДТРИМКА
ДОСВІДЧЕНОЇ
КОМАНДИ
ПОСТАЧАННЯ
ПАЛИВА
НАЙВИЩОЇ
ЯКОСТІ
ПРОЗОРИЙ
ДОГОВІР
СПІВПРАЦІ
КОРИСНІ
УМОВИ
СПІВПРАЦІ
ПОВНА ВІЗУАЛІЗАЦІЯ
СТАНЦІЇ AVIA
І КОНЦЕПЦІЇ EAT & GO

РЕБРЕНДІНГ АЗС

AVIA – це унікальна бізнес-модель та сучасна організаційна культура. Досконале знання ринку АЗС та привабливі умови співпраці, засновані на силі групи UNIMOT та досвіді марки AVIA, гарантують успіх партнерів.

avia turek Перед и Після ребрендінга

КОНТАКТ

Якщо ви зацікавлені у співпраці, наші представники представлять повну пропозицію бренду AVIA.

Виберіть регіон

Юрій Милостивий

Регіональний Менеджер AVIA

+38 068 412 00 28
jurij.miloscivyj@unimot.pl