АСОРТИМЕНТ

ПРОДУКТИ AVIA

Масла AVIA

Масла AVIA це одні з найбільш технологічно розвинених моторних масел у світі. Вони гарантують повний захист двигуна. Їх відмінна в’язкість забезпечує оптимальне змащення як при надзвичайно високих температурах, так і при низьких показниках термометра, що значно зменшує знос деталей двигуна.

AVIA пропонує широкий асортимент масел для бензинових і дизельних двигунів.

AVIA співпрацює з найбільшими у світі постачальниками базових масел та добавок, завдяки чому пропонована продукція відповідає найсуворішим вимогам якості. Масла, які ми пропонуємо, виробляються в Нідерландах, де виробляються найпопулярніші та сучасні моторні олії в Європі. Масла AVIA схвалені найвідомішими виробниками автомобілів.

ВЛАСНІ БРЕНДОВІ ПРОДУКТИ

Літній омивач скла AVIA

Забезпечує відмінне очищення дорожнього бруду, швидше видалення залишків комах з меншою витратою рідини. Містить гліцерин, який зберігає гумки склоочисників, продовжуючи їх термін служби. Безпечний для пластику, фарби, прокладок та всіх типів фар та насадок для омивача: класичних, протитуманних та вентиляторних. Не містить барвників. Великий плюс рідини для омивання лобового скла .